Jsme na Grand Restaurant Festivalu 2017! Přijďte ochutnat a ohodnotit.
→ OHODNOTIT RESTAURACI
Více na http://www.grandrestaurantfestival.cz/
FESTIVALOVÉ MENU
- Předkrm – Parfait z drůbežích jater, černý ořech, jablko Granny Smith, ostružinové coulis, foie gras prach
- Hlavní chod – Zauzená kachní prsa, kerblíková kroketa, marinovaná hruška, gel z kořenové zeleniny, jalovcové glacé
- Dezert – Čokoládová kostka, kokosový krém, prach z bílé čokolády, mučenka
Něco navíc:
Amuse bouche – Marinovaný plátek hovězího v zázvoru a limetkové šťávě na lávovém kameni
Podávaná vína:
- Předkrm (parfait) – Chardonnay, 2015, J. Šamšula, J. Morava
- Hlavní chod (kachní prsa) – Cabernet Sauvignon, 2015, J. Šamšula, J. Morava
- Dezert (čokoládová kostka) – Dezertní víno, J. Šamšula, 2015, J. Morava