Jelita ať zůstanou na zadnici. U nás se podává pravé, české, velikonoční menu od pátku 19.4. do pondělí 22.4.
---
Velikonoce nemusí být jen o vejcích na tvrdo, kinder čokoládě, výparech staré kolínské, půl litru kalvadosu a křiku dětí.
Procházka rozkvetlými Královskými Vinohrady, návštěva trhů na Náměstí Míru a velikonoční menu v restauraci BLUE WAGON je také hezký zážitek.
Jednohubka
- Pěna z uzeného pstruha, marinovaná cibule, chips
Předkrm
- Kachní pomazánka, hrášková majonéza, marinovaná cibule, okurka, polníček
Polévka
- Hráškový krém, křepelčí vejce, krutony
Hlavní chod
- Jehněčí kotletky, kopřivová nádivka, medvědí česnek, sezónní zelenina
Dezert
- „Vejce“ jogurtový mousse, meruňka, popcorn
---
Cena: 1.090 Kč
Vinné párování: 490 Kč