Ústřice, foie gras, lanýžový med, jehněčí kotletky, tarte tatin... Také milujete francouzskou kuchyni? Přijďte k nám 21.3. 2017 oslavit den francouzské gastronomie večerním menu!
---
Amuse bouche : Ústřice Gillardeau, mignonette.
Předkrm : Foie gras, lanýžový med, brioška, rebarbora.
Polévka : Velouté z medvědího česneku.
Amuse bouche : Huîtres Gillardeau, mignonette.
Entrée : Foie gras, miel aux truffes, pain brioche, rhubarbe.
Soupe : Velouté à l’ail sauvage.
Jehněčí kotletky, hořčice Dijon, bylinková krusta, gratinované brambory, jarní cibulka.
Côtelettes d’agneau, moutarde de Dijon, croûte aux fines herbes, gratin de pommes de terre, ciboule.
Époisses AOC
Tarte tatin, vanilková zmrzlina, karamelová omáčka.
Tarte Tatin, glace à la vanille, coulis de caramel.
---
---
Tel: 222 561 378
---
5% z tržby tohoto večera věnujeme na konto Dobrý anděl.