Přijměte prosím pozvání na degustační večer plný dobrého moravského vína. Ve spolupráci s VINO MARKUZZI, s.r.o., Vám pan Jiří Mecner představí 8 výtečných moravských vín, které ochutnáte spolu s lokálním degustačním menu šéfkuchaře Petra Žitného.
------------------------------------------------------------------
Cena: 1.790 Kč / osoba
Termín: Čtvrtek 24.3. od 19.00 hod.
Tel.: +420 222 561 378
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
- Chardonnay Brut, 2016 Vinařství Gala, Bavory
- Pinot Blanc, U Božích Muk 2019 Vinařství Reisten, Pavlov
- Riesling, Terroir 2019 Milan Sůkal, Hustopeče
- CHASY (Chardonnay+Sylivan) 2015 Pavel Springer, Bořetice
- Chardonnay Hermes, 2020 Vinařství Gala, Bavory
- Pinot Noir, Family Reserve 2019 Pavel Springer, Bořetice
- „Pro Přátele“ (Merlot + Zweigelt) 2019 Milan Sůkal, Hustopeče
- Riesling, Výběr z bobulí 2017, Vinařství Gurdau, Kurdějov
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
1. Amuse bouche
Pěna z uzeného pstruha, pstruhový kaviár, chips
2. Studený předkrm
Salát z pečené řepy, bryndza, fenykl
3. Teplý předkrm
Uzený hovězí jazyk, kroupy, křenová omáčka, červená řepa
4. Hlavní chod
Kachní prso, gel z červeného zelí, kerblíková kroketa, kmínové demi glace, krekr
5. Dezert
Buchty, povidla, mák, farmářské máslo