CHEF`S MENU
|
1.790,-Kč |
Amuse bouche |
|
Chřestový tatarák se smaženým křepelčím vejcem, lanýžový créme fraiche, parmazánový prach, estragonový olej |
|
Marinovaný filet ze pstruha lososovitého, pstruhový kaviár, pomerančový krém, zázvor, fenykl |
|
Lívanec s medvědím česnekem a trhaným jehněčím, marinovaná cibule, majonéza z medvědího česneku, fermentovaná ředkvička |
|
A/ Králičí hřbet ve slanině s bramborovými noky, králičí játra, domácí hořčice, špenátové pesto, karotka nebo B/ Filet ze pstruha, tarhoňa, estragonová máslová omáčka, salátek z fermentované zeleniny |
|
Jogurtová panna cotta s pistáciovou zmrzlinou, bílá čokoláda, malina, malinové pyré, pistácie |
|
VINNÉ PÁROVÁNÍ | 990,- Kč |
- Objednávky na Chef's menu přijímáme do 20.30 hod. |
SEZÓNNÍ MENU
|
990,-Kč |
Chřestový krém, mušle Sv. Jakuba, hrášek, chřest, pěna z portského vína |
|
Jehněčí kotletka a jehněčí plec s hráškovým pyré, hrášek, brocollini, mátové demi glace |
|
Pavlova, mascarpone, mango, mandlová drobenka |
|
VINNÉ PÁROVÁNÍ | 630,- Kč |
A LA CARTE |
|
|
|
PŘEDKRMY |
|
Chřestový tatarák se smaženým křepelčím vejcem, lanýžový créme fraiche, parmazánový prach, estragonový olej |
315,– Kč |
Marinovaný filet ze pstruha lososovitého, pstruhový kaviár, pomerančový krém, zázvor, fenykl |
379,– Kč |
Šlehaná gorgonzola na salátku little gem, čekanka, jablko, bílá ředkev, fenykl, pomerančový dressing |
295,– Kč |
Lívanec s medvědím česnekem a trhaným jehněčím, marinovaná cibule, majonéza z medvědího česneku, fermentovaná ředkvička |
390,– Kč |
Chřestový krém, mušle Sv. Jakuba, hrášek, chřest, pěna z portského vína |
179,– Kč |
Ravioly s bryndzou, červená řepa, lískové ořechy, šlehaná bryndza, šalvějové máslo, jarní cibulka |
355,– Kč |
HLAVNÍ CHODY |
|
Králičí hřbet ve slanině s bramborovými noky, králičí játra, domácí hořčice, špenátové pesto, karotka |
495,– Kč |
Jehněčí kotletka a jehněčí plec s hráškovým pyré, hrášek, brocollini, mátové demi glace |
693,– Kč |
Telecí svíčková s gratinovanými brambory, telecí kroketa, mrkev, brokolice, demi glace s červeným vínem |
590,– Kč |
Filet ze pstruha, tarhoňa, estragonová máslová omáčka, salátek z fermentované zeleniny |
495,– Kč |
Olivové kuře nadívané fáší s medvědím česnekem, hráškové pyré, ragů z jarní zeleniny |
397,– Kč |
Chřestové rizoto, pecorino, polosušená cherry rajčátka |
335,– Kč |
DEZERTY |
|
Jogurtová panna cotta s pistáciovou zmrzlinou, bílá čokoláda, malina, malinové pyré, pistácie |
235,– Kč |
Pavlova, mascarpone, mango, mandlová drobenka, |
219,– Kč |
Malinovo - rebarborový sorbet, šampaňská pěna |
195,– Kč |
Výběr sýrů z farmy Bláto, fermentovaná mrkev s rozinkami, pomerančová marmeláda, vlašské ořechy |
295,– Kč |
SKUPINOVÉ MENU / od 9 osob |
1.140,-Kč / osoba |
Chřestový tatarák se smaženým křepelčím vejcem, lanýžový créme fraiche, parmazánový prach, estragonový olej |
|
Telecí svíčková s bramborovým fondantem, telecí kroketa, mrkev, brokolice, demi glace s červeným vínem |
|
Jogurtová panna cotta s pistáciovou zmrzlinou, bílá čokoláda, malina, malinové pyré, pistácie |
|
Pro skupiny od 9 osob podáváme pouze skupinové menu. Rádi s Vámi dopředu domluvíme i individuální jednotné menu. U skupin je k ceně za konzumaci účtován servisní poplatek ve výši 10% z celkové častky. |